Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 308 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,33 g |
Tuky | 1,15 g |
Vláknina | 39,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,00 g |
Postup přípravy
Nakoniec pridajte cerstvu natrhanu bazalku.
Zveřejněno 13. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kralik v italske omacce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZm5
Moje poznámka
Kralik v italske omacce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZm5
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 13 minutami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 1 hodinou
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 1 hodinou
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 2 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 2 hodinami
Švestková povidla z trouby bez míchání
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 12 minutami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 1 hodinou
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 2 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 3 hodinami
Květákové placičky
Linova před 3 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 4 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 4 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 4 hodinami
Hamburgerové bulky
Ajfel před 4 hodinami
Tématické fráze:
italske recepty,
kralik podle itala,
králík recepty,
kralik recept,
pečené koleno podle polreicha,
králík na dijonské hořčici od polreicha,
kralik.cz,
recepty z králíka,
recepis pecene koleno,
králík dle polraicha,
recepis na brusinky z rybizu,
recepisy s brokolicí,
středomořský králík,
recepty s kralikem,
švestková omáčka od polraicha,
recepis na králika,
králík na dijonské hořčici podle polreicha,
špecle s králíkem - recept,
svestkova omacka podle polreicha,
receptury špecle
Suroviny:
králík,
cibule,
česnek,
slanina,
protlak rajčatový,
rajče,
celer řapíkatý,
víno červené,
bujón,
koření italské,
olivy černé
Komentáře (15)
Ale tahle receptura je docela výzva
Moc pěkné.