Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 287 kJ / 308 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,98 g |
| Tuky | 0,52 g |
| Vláknina | 11,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 63,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Herinkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Ml
Moje poznámka
Herinkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Ml
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 6 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 3 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 6 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 6 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 7 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 7 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 7 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 8 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 8 hodinami
Tématické fráze:
herinek,
herink ryba,
matejsy,
salát ze slanečků,
ryba herink,
ryba hering,
hering ryba,
rybí salát ze slanečku,
rybi salat ze zavinaču,
salat ze sledu,
salát ze zavináčů,
herinkschmaus,
ryba matejs,
pomazánka ze slanečků,
slaneček recept,
sled recept,
herinek ryba,
pomazánka z uzeneho slede,
salát z matejsů,
zavinace recept
Suroviny:
brambory,
slaneček,
sleď,
sardinky,
pasta sardelová,
cibule,
okurky sterilované,
řezy slanečkové,
voda,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (5)