Dvoubarevné kokosové řezy s tuzemákem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 41 075 kJ / 9 817 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 94,90 g | 
| Tuky | 660,80 g | 
| Vláknina | 49,00 g | 
| Cholesterol | 2,57 g | 
| Sodík | 664 mg | 
| Sůl | 1,46 g | 
| Sacharidy | 756,25 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Naložte do mísy odváženou mouku s cukrem, přidejte prosáté kakao, měkké, na kostky pokrájené máslo, vejce a v jediném kroku vypracujte ideálně v robotu tmavé těsto konzistence řídkého lineckého. Vypracujte je co možná nejrychleji, aby v něm příliš nepovolil tuk.
	Krok 2: Na plechu s plátem pečicího pak z těsta „vytáhněte“ stěrkou, případně jednoručním válečkem rovnoměrně silný plát a v troubě vyhřáté na 180°C ho upečte (cca 15 minut).
	Krok 3: Hned po vyjmutí z trouby plát propíchejte několikrát vidličkou. Připravte si náplň: ve větší míse smíchejte strouhaný kokos s moučkovým cukrem a krupicovou kaší, přilijte rozehřáté máslo, rum a vše promíchejte. Hmotu podle potřeby dohustěte krupicovou kaší, případně zřeďte přídavkem rumu.
	Krok 4: Směs naneste na ještě teplý upečený plát a stěrkou či nožem ji uhlaďte povrch. Povrch nakonec polijte rozehřátou čokoládovou polevou a než ztuhne, posypte ji strouhaným kokosem.
Zveřejněno 20. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Dvoubarevné kokosové řezy s tuzemákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/klN5
Moje poznámka
					
				
Dvoubarevné kokosové řezy s tuzemákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/klN5
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 4 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 43 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 43 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 48 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kokosové řezy, 
						
						
							kokosové kostky máčené v čokoládě, 
						
						
							višně kyselky recepty, 
						
						
							dvoubarevne rezy s kokosem, 
						
						
							dvoubarevné řezy, 
						
						
							kokosovo-kakaové kostky, 
						
						
							kokosové řezy, rum, 
						
						
							čokoládovo kokosový řez, 
						
						
							kyselé višně recepty, 
						
						
							dvoubarevný kokosový řez, 
						
						
							řezy kokosové bile, 
						
						
							skládané řezy s s kokosem, 
						
						
							řezy s kokosem, 
						
						
							kokosové napln práce, 
						
						
							královské řezy i přání obrázky, 
						
						
							dvoubarevné řezy s s kokosem, 
						
						
							diaprodukt.cz, 
						
						
							dvoubarevná kokosová, 
						
						
							kokosovy rez recept, 
						
						
							máčené řezy
						
					
						Suroviny:
						
							máslo, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							vejce, 
						
						
							kakao, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							kokos strouhaný, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							kaše krupicová instantní, 
						
						
							máslo, 
						
						
							rum, 
						
						
							čokoláda na vaření, 
						
						
							tuk
						
					
	
			
	
Komentáře (13)
Je to poleva z horké bílé čokolády (viz višně), která se vsákne do povrchu. Ale není nutná...
Proto odkazujeme na náš fotonávod - na TOP jsme i tak dost "dlouzí", jak nám někteří vyčítají :) Jde ovšem o instatní krupicovou kaši, která se nemusí vařit...