Suroviny
Porce: 6-8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 062 kJ / 5 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 474,36 g |
Tuky | 415,12 g |
Vláknina | 7,84 g |
Cholesterol | 2,26 g |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 28,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrový sýr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVzN
Moje poznámka
Játrový sýr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVzN
Nejnovější recepty
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 2 hodinami
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá květáková polévka
Přidáno před 5 hodinami
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové noky s petrželí
mrazule před 1 hodinou
Bezlepkové kynuté koláče
Hankali před 1 hodinou
Masová směs obalená anglickou slaninou
Zabiczka před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
SaraV před 2 hodinami
Barevná bábovka s tvarohovou náplní
katerina55 před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
olivka před 2 hodinami
Nejúžasnější buchty od babičky
Jajka70 před 2 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Zbynek Hladik před 3 hodinami
Tématické fráze:
játrový sýr,
játrový sýr recept,
domácí játrová paštika kluci v akci,
recept na jatrový sýr,
kluci v akci játrová paštika,
domaci jatrovy syr,
recept paštika játrový sýr,
domácí paštika kluci v akci,
paštika játrový sýr recept,
kluci v akci domácí paštika,
recept játrový sýr,
jatrovy salam,
játrová paštika kluci v akci,
recepty paštiky 43 receptů dobrůtky,
jatrovy salam recept,
játrový salám recepty,
játrový sýr recepty,
domácí játrový salám,
recept na játrový salám,
játroví sýr
Suroviny:
plecko vepřové,
bůček vepřový,
játra vepřová,
česnek,
kmín mletý,
ořech muškátový,
majoránka,
koření nové koření mleté,
bazalka čerstvá,
kůra citronová,
pepř mletý,
sůl,
led
Komentáře (13)
Naše rodina dělá tuto játrovou paštiku:
1 kd vepřových jater
1 kg syrového sádla
0,1 kg vepřové kůže vařené
3 stroužky česneku
1 menší cibule
40 gr soli pragandy(vede každá drogerie)
koření do paštiky,neobo jen pepř,sůl,špetku skořice,špetku nového koření,
Postup: umeleme 2 x jádtra co nejemněji,sádlo 1x také,každé zvlášť.při mletí jater přidáme sůl a koření,česnek i cibuli.Játra promícháme a necháme asi 2 hod,prorůžovět(to udělá pragada sůl)potom tyčkovým mixérem mixujeme játra za postupnmého zašlehávání mletého sádle.Postupně se spojí do kompaktní játrové hmoty,která velmi lepí.Tuto hmotu naplníme do vhodné nádoby,nebo skleniček s víčky a na plechu v troubě necháme táhnout při teplotě 85 st.2,5 hod.Nádoby můžeme vyložit plátky anglické slaniny,nebo podobně.Po vychlazení je super.Dobrou chuť.Děláme ji doma mnoho let.
Máš odemne velikánský bodík, už vím, co si zítra udělám ... parááda, jsi zlato