Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 645 kJ / 632 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,47 g |
| Tuky | 31,18 g |
| Vláknina | 26,71 g |
| Cholesterol | 27 mg |
| Sodík | 352 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 64,02 g |
Postup přípravy
Pak vyndáme zeleninu - rozmačkáme vidličkou a je hotovo :)
Zveřejněno 21. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboračka v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1WLo
Moje poznámka
Bramboračka v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1WLo
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 1 hodinou
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 2 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 2 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 2 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 3 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 4 hodinami
Koka sušenky
habis před 5 hodinami
Tématické fráze:
bramboračka v pomalém hrnci,
recepty v ph,
bramboracka v ph,
bílá bramboračka,
bramboracka z hlivy,
too recepty,
bramborová polévka v pomalém hrnci,
maďarská bramboračka,
bramboračka z pomalého hrnce,
vaření v ph,
polévky v ph,
bramboračka z hlívy ústřičné,
bramboračka pomalý hrnec,
jak dlouho varit susene houby,
bramborová polévka z pomalého hrnce,
jak dlouho se vaří hlíva ústřičná,
jak dloho se vaří kroupy,
bramboracka,
bramboračka v v pomalém hrnci,
nej bramboracka
Suroviny:
brambory,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
česnek,
kroupy,
majoránka,
pepř,
sůl,
kmín celý,
sádlo,
jíška,
houby sušené,
voda
Komentáře (11)
Vtip je přeci v tom, že do PH "nahážete" téměř všechno najednou, nastavíte stupeň a dobu vaření - a můžete jít třeba spát, nebo do práce, nebo ven s dětičkama.
Teda má too jednu podmínku, a to časovací zásuvku. Pokud se to naučíte, nastavíte si spuštění varu třeba ve 2 odpoledne a když dorazíte večer uhoněný z práce, máte uvařeno.
Já osobně pomalák miluju. A to natolik, když jsem si vlastní blbostí způsobila prasknutí nádoby, koupila jsem si jiný. Ono se sice v tom původním dál dá vařit, tak ten druhý je ve skříni, ale mít víc místa, užila bych oba.
Závěrem:
Vaření v PH je úsporné co do energie, mnohem méně se podlévá, daleko míň koření a solí a v pohodě se v něm dá dělat skvělé jídlo bez tuků.
Preferuji ten způsob, že do něj nahážu vše potřebné a dál se o to skoro nemusím starat. Nanejvýš kouknu po několika hodinách, jestli není třeba promíchat a tak.
Ještě - pokud jde o vývary z masa (polévky), nemá PH konkurenci