Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 319 kJ / 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,16 g |
Tuky | 0,74 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 7,42 g |
Sůl | 17,00 g |
Sacharidy | 39,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bůček omyjeme a nakrájíme na větší kostky. Maso dáme do velké mísy, přidáme všechny ingredience kromě vína a škrobu a důkladně promícháme.
Krok 2: Poté vše přendáme do nádoby PH, zalijeme vínem, přiklopíme a "pomalíme" na stupeň II cca 2 hodiny. Ke konci zkontrolujeme množství tekutiny, upravíme ho případně přidáním trochy vývaru nebo vody a můžeme (ale nemusíme) zahustit troškou máčeného škrobu. Podáváme s rýží a čerstvou zeleninou (výborná je bílá ředkev, mrkev, čínské zelí).
Zveřejněno 1. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Líný" bůček ( téměř ) po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzpr
Moje poznámka
"Líný" bůček ( téměř ) po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzpr
Nejnovější recepty
Bezinkový sirup
Přidáno před 58 minutami
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 13 hodinami
Pečený hruškový čaj
Přidáno před 13 hodinami
Hrušková povidla se skořicí
Přidáno před 13 hodinami
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 13 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cizrnový salát se zeleninou a tuňákem
TondaJ před 17 minutami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
Hanka6677 před 21 minutami
Tříbarevný tvarohový koláč
marunda před 30 minutami
Vepřové maso s kapustou
LucieBicanova před 2 hodinami
Pestrý zeleninový salát s nivou a lehce pikantní zálivkou
Eva z HK před 2 hodinami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 3 hodinami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 3 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Anche před 4 hodinami
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 5 hodinami
Tématické fráze:
buček po čínsku,
líný hrnec,
líný kuchař,
veprovy bucek po cinsku,
pečený bůček po čínsku,
pečený bůček v pomalém hrnci,
bucek v pomalem hrnci,
líný hrnec recepty,
vepřový bůček po po čínsku,
pomalý hrnec recepty buček,
nakládaný bůček po čínsku,
bucek po vietnamsku,
líný hrnec - recepty,
bůček počínsku,
bůček recepty,
pomaláč,
líný-pomalý hrnec,
liný pomalý hrnec,
vietnamské recepty top recepty,
bůček v ph
Suroviny:
bůček bez kosti,
cibule,
česnek,
omáčka sojová,
omáčka rybí,
chilli,
zázvor,
víno rýžové,
škrob kukuřičný
Komentáře (10)
Líně děláno a určitě s rychlostí blesku snědeno