Suroviny
Porce: 1 bochník
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 345 kJ / 1 756 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,00 g |
| Tuky | 7,50 g |
| Vláknina | 43,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,03 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 352,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žitný chléb podle Paula Hollywooda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03V3
Moje poznámka
Žitný chléb podle Paula Hollywooda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03V3
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 41 minutami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 13 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 16 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 16 hodinami
Tématické fráze:
směs na žitný chléb,
žitný chléb recept,
žitný chléb s droždím,
žitný chleba s drozdim,
směs na pečení žitného chleba,
žitný chléb,
smes na zitny chleba,
celozitny chléb s drozdim,
recept na chleba,
pečení paul holywood,
recept na dobrý žitný chleba,
celozrnny zitny chleb s drozdim,
nadychany zitny chleba,
paul recept,
paul-hollywood chleba,
nadýchaný žitný chléb,
kynuty zitny chleba,
kvaskovy celožitny s kefirem,
žitný chléb smes,
žitný chléb z droždí
Suroviny:
mouka žitná,
voda,
sůl,
droždí sušené,
melasa,
olej olivový
Komentáře (12)
Jinak je střída gumová a sražená. Pokud je celožitný chleba kynutý jen droždím, místo části vody do těsta bych doporučila přidat podmáslí nebo kefír - prostě aspoň něco kyselého.
Přidám fotku mého celokváskového žitného, snad nebude vadit
Dobrý den, byla by jste tak hodná a poslala mi váš recept na žitný chléb ?
A tento jako bochník na plechu https://www.toprecepty.cz/recept/46856-zitny-chleb...
Co to nejdriv vyzkouset?