Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 242 kJ / 3 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,98 g |
Tuky | 96,12 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 135 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 602,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paska ( mazanec ) z bramborového těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kl1K
Moje poznámka
Paska ( mazanec ) z bramborového těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kl1K
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 4 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 4 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 4 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 3 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 3 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 6 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 17 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 18 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 19 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 19 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 20 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 21 hodinami
Tématické fráze:
bramborový mazanec,
pascha recept,
paška recept,
recepty paska,
recepty z bramborového těsta,
slovensky mazanec,
paska velikonoční mazanec,
jidlo paška zajimavosti,
pascha sk recept,
velikonoční mazanec top recepty,
velikonoční mazanec na slano,
mazanec s bramborem,
recept naj ablkové koblihy,
bramborovo kynute tasticky,
tvarohový pascha-recept,
velikonocni pascha recept,
slovenske mazance,
mazanec bramboroy,
jak se pece pascha,
proc maslo do bramborovehi testa
Suroviny:
mouka polohrubá,
brambory,
droždí,
cukr,
máslo,
vejce,
ovoce kandované,
sůl,
kůra citronová,
mléko
Komentáře (14)
Vsetkym, este raz, vsetko naj
A este poznamka, v mojej kucharskej knihe-Ruská kuchyňa je recept na Pasku, Paschku odlišný. Robí sa iba z tvarohu, vaječných žĺtkov, smotany,atď. Nepečie sa, no je to parádna babračka, hoci to netreba pliesť-tvarohovú masu asi ťažko.