Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 761 kJ / 899 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,41 g |
| Tuky | 84,94 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 23,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z masa si uděláme větší plát na roládu, osolíme ho, mírně naklepeme, potřeme kremžskou hořčicí a plníme: dáme plát sýra, uzenou slaninu, cibuli nakrájenou na kolečka, papriku na polokolečka a navrch opět plát sýra. Maso stočíme do rolády a ovážeme nití.
Krok 2: Hotovou roládu dost silně posypeme Argentinským kořením dokola.
Krok 3: Do hrnce s hodně zahřátým olejem dáme roládu rychle opéct ze všech stran a až se maso zatáhne, přidáme druhou cibuli nakrájenou na drobno, osmažíme do sklovata, zalijeme vařící vodou a dusíme, dokud není maso měkké.
Krok 4: Když je třeba, doléváme stále vodou, osolíme a můžeme do omáčky ještě přidat koření, hotovou roládu si vyndáme na prkýnko, odtočíme niť a nakrájíme jí na plátky.
Krok 5: Na závěr v malém množství vody rozmícháme hladkou mouku a omáčku zahustíme( dala jsem instantní jíšku), necháme chvíli vařit-pak už servírujeme.
Zveřejněno 20. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Argentinská koňská roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PjN1
Moje poznámka
Argentinská koňská roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PjN1
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 16 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 16 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka
Tamarilka před 24 minutami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 37 minutami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 51 minutami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 57 minutami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 1 hodinou
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 1 hodinou
Mila kuličky
Marule před 2 hodinami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 3 hodinami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 4 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 21 hodinami
Tématické fráze:
koňské maso recepty,
argentinské koření,
recepty z koňského masa,
argentinské hovězí,
konská líčka,
recepty koňské maso,
argentinské hovězí maso,
rolada z konskeho masa,
bob koňský,
konske recepty,
konské maso,
argentinské koření,
argentinské koření,
argentinské hovězí maso recepty,
konska licka recepty,
roláda z koniny,
argentinské maso,
koňské maso vařené,
příprava konského masa,
rolády z koňského masa
Suroviny:
maso koňské,
paprika čerstvá červená,
slanina uzená,
cibule,
sýr tvrdý,
koření argentina,
hořčice kremžská,
olej,
sůl
Komentáře (17)