Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 545 kJ / 3 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,30 g |
Tuky | 255,39 g |
Vláknina | 58,36 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 12,87 g |
Sůl | 32,00 g |
Sacharidy | 219,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Alsaský šugrut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WDX
Moje poznámka
Alsaský šugrut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WDX
Nejnovější recepty
Mini vaflový špíz
Přidáno před 1 hodinou
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 10 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 8 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 10 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 12 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 12 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 14 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 15 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 16 hodinami
Tématické fráze:
co k večeři,
alsaský hrnec,
jak se vaří brambory,
alsaske zeli,
ekucharka.cz,
co uvarit k veceri,
alsaské brambory,
ekuchařka video recepty,
jak vařit zelí,
jak uvarit parky,
litinový hrnec recepty,
jak se vaří párky,
co vařit k večeři,
jak se vaří zelí,
jak uvařit zelňačku,
co vařit,
litinové hrnce,
jak se vari zelnacka,
co uvarit z brambor,
jak vařit párky
Suroviny:
zelí kysané,
cibule,
brambory,
slanina anglická,
klobása,
maso uzené,
párky,
víno bílé,
koření hřebíček,
koriandr,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
česnek
Komentáře (18)