Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 124 kJ / 3 376 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 146,58 g |
| Tuky | 297,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 603 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 17,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bůček si omyjeme a nakrájíme na menší kousky.
Krok 2: Nakrájíme si cibuli na drobno, dáme na pekáček zesklovatět, přidáme nakrouhané hlávkové zelí, posolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, podlijeme troškou vody a cca 10 minut dusíme.
Krok 3: Na mírně podušené zelí dáme bůček, osolíme, okořeníme, podlijeme černým pivem a pečeme v předem vyhřáté troubě do zlatova.
Zveřejněno 21. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový bůček pečený v hlávkovém pivním zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NOKN
Moje poznámka
Vepřový bůček pečený v hlávkovém pivním zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NOKN
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 18 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 42 minutami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 1 hodinou
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 4 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 5 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 5 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 12 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 15 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 15 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 15 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 17 hodinami
Tématické fráze:
pečený bůček,
pečený vepřový bůček,
pečený bůček v celku,
bůček na zelí,
pečené hlávkové zelí,
veprovy bucek,
pečený bůček na černém pivu,
peceny bucek se zelim,
doba pečení bůčku,
peceny bucek na zeli,
bůček pečený na zelí,
bůček bez kosti,
bucek peceny,
pečený bůček s kostí,
pečený vepřový prejt,
pečený bůček bez kosti,
bůček v zelí,
vepřový bůček bez kosti recepty,
bucek se zelim,
bůček doba pečení
Suroviny:
bůček bez kosti,
cibule,
olej,
zelí hlávkové,
sůl,
pepř,
koření grilovací,
pivo černé,
voda
Komentáře (11)
U nás by uspělo s bramborovým knedlíčkem, my houskové neradi