Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 206 kJ / 2 678 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 194,06 g |
Tuky | 51,43 g |
Vláknina | 163,45 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 6,83 g |
Sůl | 15,65 g |
Sacharidy | 279,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásky-nejen s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GRNL
Moje poznámka
Klobásky-nejen s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GRNL
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 20 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 23 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 13 minutami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 17 minutami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 45 minutami
Buchta Fešák
LuccHansel před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 1 hodinou
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 1 hodinou
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 4 hodinami
Tématické fráze:
co uvařit z klobásy,
co uvařit s klobasy,
recepty z klobasek,
oběd z klobásek,
co uvařit z klobásky,
klobásky,
recepty na výborný oběd,
jaké jídlo uvařit z klobásy,
obed fazole s klobasou,
co uvařit z klobásek,
obed z klobasky,
levná a rychlá jídla s fazolemi,
rychly obed s fazolemi,
recepty s fazolemi,
recept dijonská hořčice,
recept klobasky,
jak uvařit klobasu,
rychlý oběd s klobáskou,
co uvařit s klobásy recept,
čertovské klobásy na zelí
Suroviny:
klobása,
cibule,
mrkev,
celer,
fazole sterilované,
vývar kuřecí,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
petrželka,
olej
Komentáře (13)