Lepší koprovka
Koprovou omáčku buď milujete, nebo nesnášíte. Pokud patříte do té první skupiny, která vůni kopru zbožňuje, tak je tento recept pro vás jak stvořený. Omáčku podáváme s houskovým knedlíkem a vařeným masem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 932 kJ / 940 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,96 g |
Tuky | 51,67 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 545 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 68,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lepší koprovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OWE
Moje poznámka
Lepší koprovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OWE
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 54 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
rychla a vyborna koprovka,
koprovka z mléka,
jak se vaří koprovka,
koprovka podle polreicha,
jak se dela koprovka,
koprová omáčka z mléka,
jednoduchá koprovka,
domácí koprovka,
rychla koprovka,
koprovka bez mléka,
výborná koprová omáčka,
vynikající koprovka,
koprová omáčka recept,
recept koprová omáčka,
koprova omacka od polreicha,
nejlepší koprová omáčka,
omáčky recepty,
recepty omáčky,
koprovk,
jak se vaří koprová omáčka
Suroviny:
mléko,
smetana sladká,
mouka hladká,
vývar masový,
kopr,
sůl,
ocet,
cukr,
máslo,
vejce
Komentáře (61)
Nezdrcne
2.rendlík =jen přejít (nevařit) varem bujon-vývar,cukr,sůl,ocet a jen jemné části kopru posekané a pomalu zamíchávat do sebe pak teprve smetanu neb šlehačku do horkého ...!
Hnusný je jedině Matějov.
Nevím,jak kdo,ale já kopr zásadně nevařím,protože mi varem vždy ztratí aroma a chuť.Dávám čerstvý do horké,téměř vařící omáčky,odstavím a nechám "vylouhovat" aroma.Je výborná.
živájí slovíčka pro dobrou duševní náladu,snad ještě pamatujetě
z detstvi,že chlebíček a masíčko a pejskové a ptáčky prinašejí radost do života.Když svití Sluníčko se žije líp,než ve chmurné ddni.
Prošla jsem všechny recepty a až se divím, že v žádném bobk.list není.