Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlé fazole z jednoho hrnce

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

terezicka1 terezicka1

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 588 kJ /
619 kcal
Bílkoviny8,66 g
Tuky43,19 g
Vláknina11,54 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 823 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy45,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme cibuli a přidáme opéct klobásky. Krok 2: Až budou klobásky opečené, přidáme slaninu, česnek nakrájený na plátky, žampiony, zeleninu a podlijeme vývarem. Krok 3: Necháme provařit a nakonec přidáme konzervu červených fazolí. Krok 4: Promícháme a dochutíme.

Zveřejněno 16. 5. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r6R6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r6R6

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Jo je to rychlovka,dala jsem bíle fazole a grilovací klobásku jsem měla velkou,tak jsem ji nejdříve nakrájela na kolečka,opekla a nakonec dala do směsi:yes:

To je možné, ale i já mám občas chuť na něco rychlého. A takovy pikantní fazole, jsou pro mně dobrá volba, když přijde na ne chuť :-)

Recept tak pro singl hochy na koleji;-)

Tématické fráze:
recepty z jednoho hrnce, rychlé jídlo z jednoho hrnce, fazole s klobasou v jednom hrnci, rychlé jídlo z fazolí, rychlá jídla z fazolí, jídla z jednoho hrnce, jído z jednoho hrnce, toprecept recepty z jednoho hrnce, rychlé jídlo z jednoho hrnce recept, rychlá jídla z fazole, recepty s rychleho jednoho hrnce, rychlá jídla z jednoho hrnce, z jednoho hrnce, recepty do jednoho hrnce, rychle jidla z jednoho hrnce, fazole v jedmon hrnci, fazole z jednoho.hrnce, zeleninová jídla z jednoho hrnce, rychlé jídlo v hrnci, jak opect klobasu

Suroviny:
fazole červené v chilli, klobása, žampióny, brambory, sůl, pepř, chilli, česnek, cibule, směs zeleninová mražená, vývar hovězí, slanina

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu