Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 153 kJ / 1 471 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 164,46 g |
| Tuky | 18,34 g |
| Vláknina | 53,40 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 281 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 137,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolová gulášová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/46Z1
Moje poznámka
Fazolová gulášová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/46Z1
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 52 minutami
Kakaové pusinky
Přidáno před 2 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné banánové sušenky
Panova před 1 hodinou
Bezlepkové linecké
Hankali před 1 hodinou
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 1 hodinou
Vánočka III
IvaBrabi před 2 hodinami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 3 hodinami
Vánočka II
JajkaP před 4 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 6 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 13 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 14 hodinami
Tématické fráze:
gulasova polevka,
gulášová polévka s fazolemi,
fazolova polevka s paprikou,
fazolova gulašovka,
gulášová polévka s fazolema,
fazolovogulasova polevka,
dietní gulášová polévka,
gulášová pasta,
fazolová pasta,
gulášová polévka s s fazolemi,
fazolová polévka,
fazolová polévka od babičky,
gulasova polevka recept,
hovězí polévka s fazolemi,
polevka fazolova na paprice,
fazolová polévka s na paprice,
domace nudle,
gulasova,
fazolová polévka na paprice,
golášová fazolová polévka
Suroviny:
fazole,
maso,
cibule,
olej,
paprika sušená sladká,
pepř černý,
česnek,
protlak paprikový,
sůl,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
feferonka,
voda,
masox,
smetana kysaná
Komentáře (19)
Jj, svatá pravda...
Roky jsem pekl podobně...
Nyní dělávám "Papriky pečené, k dalšímu užití určené"
https://www.toprecepty.cz/recept/40146-papriky-pec...
spálí se. Hned, ještě horké dáme do igelitového pytlíku zapařit, aby se daly loupat. Oloupeme, rozmixujeme s olivovým olejem, solí a pepřem ( kdo chce, přidá chilli ) a dáme do skleniček. V lednici dost dlouho vydrží. Určitě se dá i sterilizovat, já to nikdy nestihla, hned mi to snědli.
dej tam to, či ono a na moji otázku kolik, odpověděla asi tolik. Žádná dochucovadla nikdy nepoužívala a přesto vařila skvělá a lahodná jídla. Chybí mi.
a pod. A tu vaši polévku si určitě uvařím !!! Bodík ode mne už máte.
Hani, myslím, že se u nás jmenuje Harissa.