Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Zvěřina je označení pro maso zvěře, které bylo uloveno ve volné přírodě. Jedná se o maso, které je méně tučné, ale bývá tužší konzistence. Proto je vhodné takové maso před konečnou tepelnou úpravou naložit do marinády.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 717 kJ / 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,00 g |
Tuky | 21,09 g |
Vláknina | 14,25 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 121,25 g |
Postup přípravy
Marináda se k vaření nepoužívá, má za úkol jen zkřehčit a ochutit maso.
Zveřejněno 6. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kKv
Moje poznámka
Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kKv
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 22 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cottage s banánem a jablkem
vojfrancezska před 2 hodinami
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 10 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 12 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 13 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 13 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 14 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 14 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 14 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 15 hodinami
Tématické fráze:
marináda na divočáka,
marináda na srnčí maso,
recepty na zvěřinu,
marináda na divočinu,
marináda na srnčí,
recept na zvěřinu,
naložená zvěřina,
nalev na zverinu,
marináda,
marinování zvěřiny,
marináda na kančí maso,
marinády na divočinu,
marinády na srnčí,
marinády na srnčí maso,
marináda na maso,
maso z divočaka a jeho úpravy,
divocak marinada,
marináda na svíčkovou,
recept na marinadu,
srnčí marináda
Suroviny:
podmáslí,
ocet vinný,
voda,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
jalovec,
cibule,
zelenina kořenová
Komentáře (22)
Terezko, mně absolutně nedošlo, že tu není marináda na zvěřinu, až včera, když o ní, myslím vybusna, mluvila (psala). Já to považovala za samozřejmé. Tak s enezlob