Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 149 kJ / 36 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 0,20 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky dušené se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x6Pz
Moje poznámka
Vepřové plátky dušené se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x6Pz
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 4 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 4 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 7 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 32 minutami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 1 hodinou
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 1 hodinou
Výborné lasagne
1.Ditouche před 1 hodinou
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 2 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 3 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 4 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 4 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
romanka1009 před 4 hodinami
Tématické fráze:
veprove platky se zeleninou,
duseny veprovy platek,
veprovy platek se zeleninou,
dušené vepřové se zeleninou,
vepřové plátky v troubě se zeleninou,
vepřové plátky na zelenině,
vepřové plátky,
vepřový plátek dušený,
vepřový plátek na zelenině,
dušene vepřove maso,
pastinák dušený,
vepřové plátky na zelenině se smetanou,
vepřové plátky na žampionech se smetanou,
vepřový dušený plátek,
dusene veprove na zelenine,
vepřové se zeleninou,
veprove platky na mrkvi,
dušene platky,
dobre veprove platky se zeleninou,
veprove platky na mrkvi a petrzeli
Suroviny:
plátek vepřový,
mrkev,
pastiňák,
zelí hlávkové,
houba hřib,
sůl,
pepř,
smetana na vaření,
mouka hladká
Komentáře (15)