Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 383 kJ / 4 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 280,87 g |
Tuky | 264,72 g |
Vláknina | 37,65 g |
Cholesterol | 2,31 g |
Sodík | 5,81 g |
Sůl | 13,85 g |
Sacharidy | 146,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná s ředkvičkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79vO
Moje poznámka
Sekaná s ředkvičkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79vO
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 11 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 11 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 5 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 6 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 7 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 8 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 9 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 9 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 11 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 11 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 12 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 12 hodinami
Tématické fráze:
co s ředkvičkami,
jak ohřát sekanou,
jak ohřát sekanou,
potírání sekané,
recepty s ředkvičkami,
co uvařit z ředkviček,
pootírání sekané,
co s ředkvičkama,
testoviny z vajickama s houbami,
ohrat sekanou,
prava sekana,
mleté maso s ředkvičkami,
směs s ředkvičkami,
plněna sekana,
co s řetkvičkama,
sekaná pečeně s bílou ředkví,
co se ředkvičkama,
co se řetkvičkama,
sekaná se řetkvičkou,
anglická snídaně-časopis albert
Suroviny:
maso mleté mix,
vejce,
rohlík,
slanina anglická,
cibule,
česnek,
tymián,
majoránka,
hořčice plnotučná,
sůl,
pepř,
olej,
špek uzený,
ředkvičky,
cibule,
vejce,
pepř,
sůl,
vegeta,
hořčice dijonská,
pivo světlé,
olej,
paprika sušená sladká
Komentáře (14)
(