Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 696 kJ / 1 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,65 g |
Tuky | 122,08 g |
Vláknina | 7,74 g |
Cholesterol | 397 mg |
Sodík | 5,98 g |
Sůl | 14,93 g |
Sacharidy | 27,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí ragů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrOp
Moje poznámka
Kuřecí ragů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrOp
Nejnovější recepty
Kuřecí yakitori
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 13 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 13 hodinami
Oklahoma smashburger
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 17 minutami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 32 minutami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 33 minutami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 1 hodinou
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 5 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 5 hodinami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 5 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 12 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 16 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 18 hodinami
Tématické fráze:
kureci ragu,
kuřeci ragu recept,
recept na kuřecí ragu,
vařené kuřecí maso,
polévka kuřecí ragu,
recept na ragů,
recepty kuřecí ragu,
polévka ragů,
kuřecí ragú polévka,
ragů z kuřecího masa,
drubezi ragu,
vařené kuřecí,
kuřecí ragů recepty,
ragu kureci,
ragú polévka,
ragů,
ragů z kuřecího,
ragú z kuřete,
kuřecí rag,
polevka z kureciho ragu
Suroviny:
maso kuřecí,
slanina anglická,
zelenina baby,
cibule,
smetana,
žloutek,
česnek,
bazalka čerstvá,
sýr nastrouhaný,
květ muškátový,
vegeta,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
olej olivový,
sůl,
pažitka,
mouka hladká
Komentáře (8)