Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 044 kJ / 1 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,09 g |
Tuky | 23,51 g |
Vláknina | 61,83 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 275,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelné listy s pohankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9xg
Moje poznámka
Zelné listy s pohankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9xg
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 48 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 56 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
recepty s pohánkou,
pohankové listy,
zelné závitky plněné pohankou,
podlesníci,
zelí s pohankou,
kapusta s pohankou,
jídla s pohankou,
plněný zelný list s pohankou,
zelné závitky plněné masem a pohankou,
jidlo s pohankou,
zelne listy,
zelné listy s,
plněné zelné listy s houbami, zeleninou,
pohanka s mletým masem v zelném listu,
zelný list plněný s pohankou,
recepty závitky zelný listy,
kapusta plnena pohankou,
zavitky s pohanky,
zelne listy plnene pohankou s houbami,
zelné listy recepty
Suroviny:
zelí,
pohanka,
sůl,
pepř,
houby sušené,
česnek,
kečup sladký,
olej,
cibule,
vejce,
jogurt bílý
Komentáře (11)