Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 027 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,34 g |
Tuky | 15,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 7,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízek s rajskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW10
Moje poznámka
Řízek s rajskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW10
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 58 minutami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 10 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 12 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 12 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 54 minutami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 1 hodinou
Špagety s mletým masem
Macek13 před 1 hodinou
Cuketové placičky
kachlicka77 před 2 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 3 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 3 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 4 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 4 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 6 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 6 hodinami
Tématické fráze:
rajská omáčka recept,
holansky rizek recept,
holansky rizek,
rajská omáčka s vepřovým masem,
vepřové maso s rajskou omáčkou,
recept na holansky řizek,
sekaná s rajskou,
vepřové s rajskou omáčkou,
vepřové s rajskou,
rajská omáčka z vepřového masa,
recept na řízek,
rajská omačka s vepřovým,
rajská omáčka s kuřecím masem,
recep na rajskou,
karbanátky s rajskou omáčkou,
rajská s vepřovým masem,
rizek,
recept holanský řízek,
rajská omáčka s vepřovym masem recept,
karbanatky s rajskou
Suroviny:
maso vepřové,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
pepř,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
protlak rajčatový,
sádlo,
cukr,
ocet
Komentáře (18)
Patrně jim zbyla od soboty rajčuda, tak to v neděli prubli s řízkem... ...a chutnalo, proč ne
Myslím, že podobné "experimenty" (nepíšu "zvěrstva") děláme možná fffšichni
Já su klasik - vařené hovězí nebo čufty