Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 027 kJ / 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,34 g |
| Tuky | 15,29 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 204 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 7,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízek s rajskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW10
Moje poznámka
Řízek s rajskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW10
Nejnovější recepty
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 2 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 4 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 6 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 16 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky
magdalenka před 13 minutami
Mrkvové karbanátky
magdalenka před 15 minutami
Květák ve strouhance
magdalenka před 20 minutami
Hlíva v trojobalu
magdalenka před 23 minutami
Škvarková pomazánka
magdalenka před 28 minutami
Špekáčky na černém pivu
magdalenka před 34 minutami
Kuřecí nudlová polévka
magdalenka před 38 minutami
Kynutý skořicový točenec
magdalenka před 42 minutami
Jednoduchá kvasnicová pomazánka
magdalenka před 47 minutami
Vánoční panettone
Myska311 před 2 hodinami
Tématické fráze:
rajská omáčka recept,
holansky rizek recept,
holansky rizek,
rajská omáčka s vepřovým masem,
vepřové maso s rajskou omáčkou,
recept na holansky řizek,
sekaná s rajskou,
vepřové s rajskou omáčkou,
vepřové s rajskou,
rajská omáčka z vepřového masa,
recept na řízek,
rajská omačka s vepřovým,
rajská omáčka s kuřecím masem,
recep na rajskou,
karbanátky s rajskou omáčkou,
rajská s vepřovým masem,
rizek,
recept holanský řízek,
rajská omáčka s vepřovym masem recept,
karbanatky s rajskou
Suroviny:
maso vepřové,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
pepř,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
protlak rajčatový,
sádlo,
cukr,
ocet
Komentáře (18)
Patrně jim zbyla od soboty rajčuda, tak to v neděli prubli s řízkem... ...a chutnalo, proč ne
Myslím, že podobné "experimenty" (nepíšu "zvěrstva") děláme možná fffšichni
Já su klasik - vařené hovězí nebo čufty