Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 719 kJ / 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,78 g |
Tuky | 9,46 g |
Vláknina | 10,25 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 6,21 g |
Sacharidy | 49,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kysané zelí vymačkáme a překrájíme. Smícháme s ostatními přísadami na těstíčko (dle potřeby přidáme tekutinu nebo mouku).
Krok 2: Maso na řízky si naklepeme, osolíme a opepříme.
Krok 3: Na pánev nejlépe s nepřilnavým povrchem dáme trochu oleje a na něm orestujeme maso z prudka 3-4 minuty z každé strany.
Krok 4: Maso vyndáme, do pánve přidáme olej a dáme na ni zelné těstíčko zhruba o velikosti masa. Řízek na těstíčko položíme, přimačkneme a nahoru dáme druhou vrstvu těstíčka. Dáme pozor, aby se těstíčko po stranách spojilo a opečeme z obou stran. Podáváme s oblíbenou bramborovou přílohou a čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem. Dobrou chuť.
Zveřejněno 1. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky v zelném těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gpm9
Moje poznámka
Řízky v zelném těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gpm9
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 11 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 11 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 11 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 11 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 22 minutami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 11 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 11 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 13 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 13 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 13 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 14 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 14 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 14 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 15 hodinami
Tématické fráze:
řízek v zelném těstíčkü,
kuřecí řízek v zelném těstíčku,
uzené v zelném těstíčku,
kotleta v zelném bramboráku,
kuřeci v zelném těstíčku,
kuřecí řízky v zelném těstíčku,
maso v zelném těstíčku,
recept zeli v testicku,
uzené maso v zelném těstíčku,
kuřecí maso v zelném těstíčku,
řízky v těstíčku,
těstíčko na řízky,
zelný soudek,
uzene v zelnem bramboraku,
uzené maso v zelném těstíčku,
řízek v těstíčku se zelim,
uzené v zelném těstíčku,
rizek ze syroveho testicka,
rizek v zeli,
uzené řízky v zelí
Suroviny:
maso na řízky,
zelí kysané,
vejce,
mouka,
pivo světlé,
kmín drcený,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (22)
fotka je nádherná