Pavlišovský řízek s knedlíkem a se zelím: Tradiční specialita s netradiční přílohou chutná překvapivě skvěle
Trojbarevné řezy s krémem: Aby byl krém lehký a nadýchaný, je důležitá správná teplota surovin a tvaroh bez hrudek
Králík nadivoko se smetanovou omáčkou: Divoké koření mu dodá šmrnc, hotový je do hodiny a příprava je neuvěřitelně snadná
Krůtí řízky marinované v jogurtu, obalené v kukuřičné strouhance Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 30 min
Černé palačinky s pomerančovou marmeládou a omáčkou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 45 min
20 foto Reportáž: Jak se natáčí Ledničko, vyprávěj? Špičkování Punčocháře s Forejtem diváky nadchlo, slavní hosté sklidili ovace
Rady zahradnice Andrey: Fleků na paprikách se zbavíte snadno, způsobit je můžete třeba špatným zaléváním