Guláš Samuraj
Skoro každý pátek se doma vedou vášnivé diskuze o tom, co bude o víkendu k obědu. Pokud máte rádi pálivé, uvařte guláš tak ostrý, jako je samurajský meč. Máme pro vás osvědčený recept, který se vám zaručeně povede.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 150 kJ / 753 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,76 g |
Tuky | 28,58 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš Samuraj
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQRp
Moje poznámka
Guláš Samuraj
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQRp
Nejnovější recepty
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 6 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 6 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 7 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno 22. 6. 2025 17:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené vepřové koleno
Eviip před 25 minutami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 58 minutami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 59 minutami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 2 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 2 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 6 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 7 hodinami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 9 hodinami
Tématické fráze:
samuraj recept z vepřového,
samurajský guláš,
hovězí samuraj,
hovězí guláš recept,
hovězí samuraj recept,
samuraj z hoveziho masa,
vepřový samuraj,
kuřecí samuraj,
jídlo samuraj,
samuraj recept z hovězího,
samuraj jídlo,
samuraj z vepřového masa,
samuraj recept z kuřecího masa,
samuraj z roštěné,
hovězí nudlicky samuraj,
veprovy samuraj recept,
samuraj z kureciho masa,
samuraj z hovězího,
recepty gulas,
samurajský guláš recepty
Suroviny:
maso hovězí,
olej,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
feferonka,
omáčka worcesterová,
kečup sladký
Komentáře (39)
A casto se zapomina, ze by maso melo mit pokojovou teplotu, u steakoveho to plati dvojnasob. Myslim, ze to je pro vyslednou krehkostu minutkove upravy dulezitejsi, nez treba nakladani do oleje atd. (coz treba ja nedelam).
No, když se může dělat tatarák z kýty, tak proč nevařit guláš ze svíce, že
Ona "Minutka je minutka" mi připomněla jistý hotel, kde ke klasické svíčkové podávali minutkový