Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční jidáše řezané

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 3. 2013 22:57

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 323 kJ / 3 423 kcal
Bílkoviny69,57 g
Tuky155,08 g
Vláknina28,20 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 154 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy423,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to taková poloviční dávka na dva klasické plechy, recept "kuchařka" z roku 1949.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

mysulka mysulka

1. 4. 2013 16:02

:-p:yes::yes:

sunny.sofi sunny.sofi

31. 3. 2013 11:30

Opravdu vypadjí krásně, +5:yes::-p

PaCaOl PaCaOl

31. 3. 2013 11:05

Jana Remkova: Mouka je "Předměřická pšeničná jemná celozrnná plnohodnotná - celé zrno s klíčkem". Toť celý nazev na žlutém sáčku.
Výrobky tolik nevyběhnou ale jsou trvanlivější (pokud se po nich nezapráší hned) a zdravější.:-)

Fokuska Fokuska

31. 3. 2013 08:54

Vypadají luxusně-příští rok vyzkouším!:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 3. 2013 23:55

Vůbec nevím, co je to za mouku, celozrnná s klíčkem a určitě jsem ji tady nikde neviděla. Ale ty jidášky jsou krásné a dala bych si..:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: recept na velikonoční jidáše fenykl velikonoční jidáše jidáše se skořicí jidáše s rozinkami recept na jidase jidáše jidase z praskoveho droždí jidáše velikonoční recept na velikonoční jidáše velikonoční jidáše se skorici velikonoční jidáše recept jidas s rozinkami velikonoční jidášky recept velikonoční jidáši se skořicí recept na velikonoční jidáše se skořicí jidase-zviřatka jidase zviratka recept na řezané cukroví klasické jidáše medové jidáše se skořicí

Suroviny: mouka polohrubá, mouka celozrnná, máslo, cukr moučkový, mléko, žloutek, sůl, droždí, kůra citronová, fenykl, máslo, rozinky, mandle, vejce

TopRecepty.cz

Velikonoční jidáše řezané

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DZ9Y