Polévka z kachních krků a králíčích polévkových dílů s česnekovozázvorovým kapáním
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 639 kJ / 1 826 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,04 g |
Tuky | 66,24 g |
Vláknina | 22,30 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,49 g |
Sacharidy | 68,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Využila jsem momentálně akčních cen v Albertu a inspirací mi byl recept Bibinky, který tam přidávám coby podobný.
V normálním hrnci trvá uvaření králičích dílů cca 60 min., ale kachních krků 100 min. Takže jednoznačně příště tlakový hrnec.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 4. 2010 20:12
15. 4. 2010 20:11
15. 4. 2010 20:05
15. 4. 2010 19:56
Sousedka coby perfektní kuchařinka pochválila, ale vynadala mi, že ve svém věku, jsem nevěděla, že maso z kachních krků bez tlakáče vařím skoro 2 hodiny . Já na to prostě jaksi zapomněla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 9 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 10 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 3 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 5 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 5 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Kuskus je oblíbenou surovinou moderních hospodyněk. V polévkách si ho zamilujete
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: vývar z kachny kachní krk nejlepší kachní polévka kachní polévka vývar z krků husí vývar kachní vývar vývar z husích krků kachní polévka recept polevka s kachnik drobu polévka z kachny a králíka vývar z kachního krku nadívaný kachní krk vývar s kachny polévka z kachního krku vyvary/z kachny vyvar/z kachny jaká mouka do kapání? polevka z kachny polévka z krků
Suroviny: maso králičí, krk kachní, voda, bobkový list, chilli paprika čerstvá, pepř, koření nové koření, česnek, tymián, sušená bazalka, koriandr sušený, česnek sušený, zázvor čerstvý, směs zeleninová mochovská mražená, bylinky, sůl, koření, vejce, česnek, zázvor mletý, bazalka čerstvá, libeček, petrželka, mouka hladká, sůl
Polévka z kachních krků a králíčích polévkových dílů s česnekovozázvorovým kapáním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99wZ
19 názorů