Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 105 kJ / 2 893 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,45 g |
Tuky | 282,60 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 13,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vykostěného kapra bez hlavy odspodu rozkrojíme co nejvíce, aby byl co největší prostor k naplnění. Posolíme ho a potřeme zevnitř hořčicí a posypeme grilovacím kořením a oreganem.
Krok 2: Poté začneme plnit vrstvy anglické slaniny, papriky, cibule a sýra dokud nebude kapr (nacpaný) jak nejvíce to půjde. Když je naplněný, sešijeme jehlou a nití.
Krok 3: Na povrchu ho posypeme grilovacím kořením. Podlijeme ho vodou a pozvolna pečeme ve středně vyhřáté troubě.
Zveřejněno 21. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívaný kapřík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LZEw
Moje poznámka
Nadívaný kapřík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LZEw
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 14 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 21 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 3 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 11 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 11 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 12 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 12 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 12 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 15 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 15 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 15 hodinami
Tématické fráze:
nadívaný kapr,
kapr s oreganem,
nadívaný kapr troubě,
kapřík recept,
recept na rybu kapřík
Suroviny:
kapr,
slanina anglická,
sýr uzený,
hořčice,
paprika čerstvá červená,
cibule,
koření grilovací,
koření oregáno,
sůl
Komentáře (6)
Jinak děkuji za hodnocení.Tento recept máme moc rádi, po prvním vyzkoušení jsme byli s přítelem velmi překvapeni jakou má znamenintou chuť.
Jenny,myslím,že šťáva se udělá,jelikož je psáno,že kapra podlejeme.
dala bych kolem něj i zeleninu,ale to je jen moje vtípení...jinak bodík a ukládám...+2