Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 122 kJ / 1 463 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,20 g |
Tuky | 78,00 g |
Vláknina | 14,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 170,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z listového těsta vyválíme 4 kola nebo čtverce, každý posypeme drobenkou a jednotlivě upečeme, vychladlé namažeme povidly a ušlehanou šlehačkou, naskládáme na sebe a pocukrujeme.
Zveřejněno 1. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fríský dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJZG
Moje poznámka
Fríský dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJZG
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 10 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 4 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 6 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 7 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 7 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 8 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 8 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 9 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 9 hodinami
Tématické fráze:
fríský vánoční dort,
povidloń,
frisky koláč,
dort s povidly,
frízký dorty,
vánoční dort recept,
povidloň recept,
dort s povidly a šlehačkou,
frízký dort,
recept na povidloň,
frýský dort,
povidloň z listového těsta,
vánoční dorty usa,
dort povidlon,
dort s povidlim a šlehačkou,
fírský dorty,
frinský vánoční dort,
francouzský vánoční dort,
dort z listkového těsta,
fríský vánoční koláč
Suroviny:
těsto listové,
máslo,
cukr moučkový,
mouka hrubá,
smetana ke šlehání,
povidla švestková,
rum
Komentáře (6)
Ale já to stejně vyzkouším,znám se