

Domácí hamburgery II.
Suroviny 6 kousků
- AMERICKÉ BULKY:
- 500 g polohrubé mouky
- 3 lžičky sušeného droždí
- 240 ml vlažného mléka
- 2 vejce
- 6 lžic rozpuštěného másla
- 3 lžičky cukru
- 1 lžička soli
- sezam
- kmín ( to je na vás)
- mléko na potření
- Náplň:
- 500 g mletého masa
- 200 g eidamu
- 4 vejce
- kečup
- 1 cibule
- 1 chilli paprička
- chilli koření
- sůl
- pepř
- bazalka
- oregano
- dát si do burgrů může každýco chce podle chuti :))
Postup přípravy receptu
Bulky: Do mísy dáme všechny suroviny a zaděláme hladké těsto. To si rozdělíme na 6 kousků, uděláme bochánky a necháme kynout na plechu vyloženém pečícím papírem.
Po vykynutí pečeme 8-15 min. ( dokud nezezlátnou) na 200°C. Necháme vychladnout.
Po vychladnutí rozkrojíme, potřeme kečupem a plníme dle svých představ.
Maso: Mleté maso smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, kořením a nasekanou chilli papričkou. Uděláme placky a usmažíme.
Já do burgrů dala akorát maso, sýr a nahoru volské oko.
Poznámka od kuchařky
http://www.seminka-chilli.cz/ recept na bulky jsem našla tady :)
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Domácí hamburgery II.
-
Tam nikde v receptu není psáno , že by tam bylo mix mleté maso , nebo jen vepřové medmici !!!
Je tam 500g mletého masa a to se dá koupit i samotné hovězí !
Jinak supr nápad
-
díky
bohužel nezbyl
-
Vypadají skvěle. Až se mi sbíhají sliny!!!! nezbyl jeden pro mně?
-
Asi ano. U Mekáče se ta tvrdá placka nedá jíst. Sice zkusil jen 2x ale pokaždé hrůza. Zvláště když to vychladne, tak už to je nejedlé.Jsem zvědav na bulku. Ty máš +bodík 10
-
-
To my rádi
-
Šárko máš pěkné ty hamburgery a jistě budou chutné-bezva večeře a dávám ti 6.bod
-
Nechci být purista, ale u mletého bych chtěl zvýraznit, že má jít o hovězi ne o naši směs s vepřovým nebo čisté vepřové :)
Bod, zvlášť za hezké housky