Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 902 kJ / 2 367 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 175,57 g |
| Tuky | 125,27 g |
| Vláknina | 39,50 g |
| Cholesterol | 396 mg |
| Sodík | 746 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 116,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Anz
Moje poznámka
Krkovice z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Anz
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 1 hodinou
Staročeský kuba
Přidáno před 4 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 5 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vídeňské brambory
poirotka před 22 minutami
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 54 minutami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 3 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 3 hodinami
Těsto na pizzu
Filomenka před 3 hodinami
Šunkofleky
veronika_straka před 4 hodinami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 4 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 5 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 6 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty z jednoho hrnce,
vepřová krkovička z jednoho hrnce,
vepřová krkovice z jednoho hrnce,
jídla z krkovice,
jídlo z krkovice,
vaříme z krkovice,
jídlo z jednoho hrnce recepty,
z jednoho hrnce,
pokrmy z krkovice,
pokrmy z jednoho hrnce,
jídla z jednoho hrnce recepty,
maso z jednoho hrnce,
jídlo z jednoho hrnce,
vepřové maso z jednoho hrnce,
pokrmy z vepřové krkovice,
recepty z krkovice,
recepty na jídla z jednoho hrnce,
recepty na jídlo z jednoho hrnce,
jídla z jednoho hrnce,
recepty na pokrmy z krkovičky
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř,
sádlo,
mrkev,
pórek,
lusky fazolové,
celer,
zelí hlávkové,
cibule,
brambory,
vývar,
tymián,
majoránka,
petrželka zelená,
pažitka
Komentáře (4)