Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 902 kJ / 2 367 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,57 g |
Tuky | 125,27 g |
Vláknina | 39,50 g |
Cholesterol | 396 mg |
Sodík | 746 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 116,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Anz
Moje poznámka
Krkovice z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Anz
Nejnovější recepty
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 5 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno před 13 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno 18. 8. 2025 17:03:01
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno 18. 8. 2025 09:06:07
Líné koláče
Přidáno 18. 8. 2025 05:03:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
DitaB před 43 minutami
Salát s mozzarellou a kuřecím masem
bittmanv před 50 minutami
Nudle s tvarohem a jablky
brtna před 1 hodinou
Pomazánka ze smažených vajíček
brtna před 1 hodinou
Tapiokový pudink s lesními plody
ha.ry před 1 hodinou
Kváskové housky, rohlíky, pečivo
Zorrolady před 3 hodinami
Cuketová polévka krémová
Bretik před 3 hodinami
Kvašená cuketa
Bretik před 3 hodinami
Zapékaná cuketa na plech
Bretik před 3 hodinami
Rychlý cuketový guláš
Bretik před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty z jednoho hrnce,
vepřová krkovička z jednoho hrnce,
vepřová krkovice z jednoho hrnce,
jídla z krkovice,
jídlo z krkovice,
vaříme z krkovice,
jídlo z jednoho hrnce recepty,
z jednoho hrnce,
pokrmy z krkovice,
pokrmy z jednoho hrnce,
jídla z jednoho hrnce recepty,
maso z jednoho hrnce,
jídlo z jednoho hrnce,
vepřové maso z jednoho hrnce,
pokrmy z vepřové krkovice,
recepty z krkovice,
recepty na jídla z jednoho hrnce,
recepty na jídlo z jednoho hrnce,
jídla z jednoho hrnce,
recepty na pokrmy z krkovičky
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř,
sádlo,
mrkev,
pórek,
lusky fazolové,
celer,
zelí hlávkové,
cibule,
brambory,
vývar,
tymián,
majoránka,
petrželka zelená,
pažitka
Komentáře (4)