Pstruh pečený v troubě
Pstruha si rádi připravujeme k večeři nebo jako lehký oběd. Maso má jemnou konzistenci i chuť, kterou by bylo škoda přebít výrazným ochucením. Proto stačí přidat máslo, pár koleček cibule, případně trochu bylinek, upéct v troubě a užít si tu skvělou dobrotu.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 324 kJ / 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 27,74 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,76 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tenhle obr pstruh - vážil 890 g!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 7. 2010 18:27
23. 7. 2010 17:59
23. 7. 2010 09:43
23. 7. 2010 06:53
22. 7. 2010 23:31
22. 7. 2010 22:28
22. 7. 2010 22:25
22. 7. 2010 21:05
22. 7. 2010 20:53
22. 7. 2010 20:49
22. 7. 2010 20:48
22. 7. 2010 20:38
22. 7. 2010 20:36
22. 7. 2010 20:30
22. 7. 2010 20:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 12 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 13 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 16 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 5 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 5 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 5 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 5 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 5 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 6 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 8 hodinami
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku
Další recepty
Tématické fráze: pstruh v troubě pstruh na másle v troubě pstruh recept recept na pstruha pstruh recepty recept pstruh recepty na pstruha recepty pstruh recept na pstruha v troubě příprava pstruha recept pstruh v troubě recept na pstruha na másle v troubě recept pstruh na masle v troube pečený pstruh na másle jak připravit pstruha recept na peceneho pstruha jak udělat pstruha recepty na pstruha v troubě jak upect pstruha recept na přípravu pstruha
Suroviny: pstruh, máslo, olej, cibule, sůl, kmín celý, mouka hladká
Pstruh pečený v troubě
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYW3
77 názorů