Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polštářkový koláč

Žádná suchá dusivka, to je pro tento moučník výstižné. Nadýchané kakaové těsto protkané tvarohovou náplní vytvoří po upečení typické vyboulení, které připomíná polštáře. Polštářková buchta je neuvěřitelně vláčná a zmizí dřív, než stihne vychladnout.

Hodnocení receptu je 5,0 (107×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

26. 7. 2010 16:03

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 730 kJ / 4 238 kcal
Bílkoviny137,39 g
Tuky203,84 g
Vláknina23,58 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 750 mg
Sůl1,77 g
Sacharidy451,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Upečené těsto je neuvěřitelně nadýchané a spolu s tím tvarohem je krásně vláčné, takže žádný suchar:)))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lena_H

26. 7. 2010 16:13

Zkusím, vypadá moc dobře :yes: + bod

michsamant michsamant

26. 7. 2010 16:08

:-p ten skusim

1 6 7 8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koláč peřina koláč z bílků koláč buchta peřina prošívaný koláč tvarohová buchta peřina polštářková buchta kolace s tvarohem perina tvarohová peřina tvarohový koláč peřina recept buchta peřina buchta prošívaná peřina peřina koláč nadýchaná peřina buchta z bílků buchta perina s tvarohem peřinkové řezy koláče z bílku recepty z bílků perina buchta

Suroviny: vejce, mouka hladká, cukr krupice, olej, voda, prášek do pečiva, kakao, tvaroh, pudink vanilkový, cukr krupice, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Polštářkový koláč

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NYg2