Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cannelloni plněné mletým masem

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 8. 2010 22:29

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 965 kJ / 1 904 kcal
Bílkoviny163,36 g
Tuky48,14 g
Vláknina15,65 g
Cholesterol 414 mg
Sodík 796 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy198,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept jsem zveřejnila již na svém blogu, ale pro lepší viditelnost ho přidávám i tady :-) Snad bude chutnat

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

dajens dajens

2. 11. 2011 22:20

kikicha -- hrozně mě těší, že chutnalo ;-)

kikicha

2. 11. 2011 21:41

naprosto výborný, zkoušela jsem to přesně podle tohoto receptu a bylo něco nepopsatelnýho, takhle dobrý jídlo jsem fakt dlouho nejedla a zase tak složitý to taky není, takže jednoznačně:yes:

fazzy

26. 4. 2011 14:54

jdu do toho rád to vyskouším;-)

dajens dajens

4. 2. 2011 14:46

Dara -- myslím, že loupaná rajčata jsou vhodnější, protože mají v sobě pevný podíl, já osobně je používám raději než protlak. Např. v Penny marketu mají levná loupaná rajčata.
Variantu s protlakem jsem ještě nezkoušela, ale myslím, že nebude problém dát to omáčky místo šťávy z rajčat trochu protlaku. :-)Jinak jsem nedávno tyto cannelloni zase dělala a smetanovou omáčku jsem chvíli povařila a trochu zahustila moukou - musím říct, že to bylo ještě lepší.

Dara

4. 2. 2011 13:38

Můžu vyměnit loupaná rajčata za rajčatový protlak? Změní se tím něco? :-) Děkuji.

mysulka mysulka

26. 8. 2010 15:06

:-pDělám podobně- je to moc dobré:yes:+1

marcik marcik

26. 8. 2010 12:35

tohle dělám taky ,i s tím bešamelem je to moc dobré:yes:

dajens dajens

26. 8. 2010 10:11

Děkuji moc za bodíky :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 8. 2010 23:35

dajens vítej mezi námi;-), dost dobrý recept;-):yes:

Eliza Eliza

25. 8. 2010 23:29

Musím poslat bod, tyhle pokrmy u nás patří mezi nejoblíbenější...:-p:yes: Osobně zapékám bešamelem, po zalití se ruličky otáčet nemusí, ale nenapadlo mě do něj přidat rajčata, ta přidávám rovnou k masu. Takže díky za nápad, zkusím...:-)

dajens dajens

25. 8. 2010 22:43

Děkuji za přivítání, pokusím se sem občas něco přidat ;-)

Paprika Paprika

25. 8. 2010 22:42

Dajens - vítej na TOPkách a dej nám sem více svých receptů.:yes: ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: cannelloni caneloni cannelloni recept caneloni plnene masem testoviny plnené mletým masem plnene caneloni plněné těstoviny mletým masem canelloni s mletým masem caneloni plněné canelloni s masem caneloni plněné mletým masem caneloni recept canelony plněné canelony plněné caneloni recept plněné canelloni cannelloni recepty canelloni canneloni s mletým masem recepty cannelloni

Suroviny: maso mleté mix, rajče loupané, cannelloni, smetana 33%, cibule, parmazán, olej olivový, máslo, koření oregáno, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Cannelloni plněné mletým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Br7