Sterilované lečo s ačokčou
Ačokča je jihoamerická rostlina z čeledi tykvovitých. U nás je známá jako paprikookurka a dle toho i chutná. Skvěle se hodí nejen do leča, ale i do salátů a podobně. Tento sterilovaný základ můžete použít třeba i pod maso a usnadnit si tak vaření.
Postup přípravy
Krok 1: Ačokču nakrájíme na malé kousky, jemně osolíme a necháme asi 15 minut stát. Poté přidáme nakrájená rajčata a promícháme.
Krok 2: Zeleninu naložíme do sklenic i s tekutinou, která se uvolnila, a sklenice uzavřeme.
Krok 3: Sterilizujeme 30 minut od začátku varu.
Zveřejněno 22. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sterilované lečo s ačokčou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A19l
Moje poznámka
Sterilované lečo s ačokčou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A19l
Nejnovější recepty
Kynutý houskový knedlík
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové krokety z bramborové kaše
Přidáno před 7 hodinami
Mexický guláš sypaný sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí řízek v bramborovém těstíčku
Přidáno před 8 hodinami
Kachní prsa s citronovou trávou
Přidáno před 20 hodinami
Květáková krémová polévka s krutony
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta
Jana Jana před 22 minutami
Tarhoňa pečená v rajčatech
Podry před 25 minutami
Čočkový prívarok
magdalenka před 59 minutami
Losos v máslové marinádě
magdalenka před 1 hodinou
Mungo - klíčky
magdalenka před 1 hodinou
Jeanův lázeňský lilek
magdalenka před 1 hodinou
Vepřové výpečky II
simonacw před 2 hodinami
Pomazánka z cukety a parmazánu
magdalenka před 2 hodinami
Bramborové krokety z bramborové kaše
u4285996806 před 3 hodinami
Tématické fráze:
domácí sterilované lečo,
ačokča recepty,
ačokča zavařování,
zeleninové lečo sterilované,
ačokča,
sterilované zeleninové lečo,
sterilované lečo s cuketou,
sterilovaná zelenina na lečo,
lečo s ačokčou,
lečo z ačokči,
cuketové lečo sterilované,
ačokča leco,
domácí lečo sterilované,
recepty na domácí lečo sterilované,
lečo,
recepty na domácí lečo sterilované,
recept na domácí sterilované lečo,
strilování leča,
strilování leča,
lečo sterilované bez vaření
Komentáře (11)
žížalko, asi by stálo za to ty semínka vzít od někoho, koho znáš, sousedka s tím měla problém taky, pak to vzala od nějaké známé a ejhle - vzešly ji všechny!!!!!