Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 225 kJ / 3 161 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,90 g |
| Tuky | 146,88 g |
| Vláknina | 33,70 g |
| Cholesterol | 223 mg |
| Sodík | 1,66 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 340,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO8W
Moje poznámka
Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO8W
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 14 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 14 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 17 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 19 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 21 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 9 hodinami
Margot kuličky
Junys před 10 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 10 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 10 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 10 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 12 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 12 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 13 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 13 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
NikolaHlatka před 13 hodinami
Tématické fráze:
demi-glace,
demiglas recept,
demiglas,
demi-glace recept,
demiglace recept,
omáčka demi-glace,
demi-glas,
omacka demiglas,
omáčka demi-glas,
deniglas,
fazole profi recept,
demiglas v prášku,
testoviny s pecorinem,
omacka demi-glace recept,
recepty se sýrem pecorino,
demiglace,
široké nudle s česnekévým pestem,
kde koupit demiglas,
demigas,
pecene demiglas
Suroviny:
nudle vaječné,
lusky fazolové,
máslo,
česnek,
pecorino,
sůl,
máslo,
cibule,
slanina,
mouka hladká,
vývar masový,
bobkový list,
tymián,
petrželka,
celer,
protlak rajčatový,
víno červené
Komentáře (16)
Těstoviny miluji a obzvlášť když je k nim výborná
omáčka....
Jinak
Kam chodíš na takové názvy