Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 668 kJ / 1 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,90 g |
Tuky | 16,15 g |
Vláknina | 21,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,31 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 303,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb s olivami a oreganem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yNV
Moje poznámka
Chléb s olivami a oreganem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yNV
Nejnovější recepty
Řízky z pýchavky
Přidáno před 16 minutami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 18 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno před 23 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké okurky
Ala17 před 3 minutami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 4 minutami
Ohavečské brambory
Dycky před 37 minutami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 2 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 4 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 4 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 5 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 6 hodinami
Švestková povidla
MAMA9903 před 11 hodinami
Tématické fráze:
domácí chléb s olivami,
francouzský olivový chléb,
pečivo s olivami,
recepty s olivami,
domácí chleba s olivami,
domácí sušená rajčata,
olivy wikipedie,
toskánský chléb,
chléb s olivami domácí pekárna,
ušatý chleba,
domácí pekárna chléb s olivami,
chléb z domácí pekárny s olivami,
chléb s olivami v domácí pekárně,
bílý chléb s olivami,
domácí pekárna chleba s olivami,
toskánský chléb recept,
olivy recepty,
domaci chleba s olivama,
domácí pečivo s olivami,
chléb se sušenými rajčaty
Suroviny:
voda,
mouka hrubá,
kvasnice sušené,
cukr,
sůl,
olej olivový,
olivy,
koření oregáno
Komentáře (26)
Moc děkuju za odpověď. Beru to jako význu, však já se to naučím...
Ale musíte uznat, že kombinace sušená cibule, sušená rajčata a černé olivy + trochu oregana není špatný nápad...
Já už nechci zbytečně moc riskovat (tohle byla s těmi sušenými rajčaty a olivami docela drahá sranda)...
Mirčo, prosím tě, jak se to čerstvé používá? Rozdrobí se navrch, nebo se musí zadělat kvásek? Popsala bys mi to, prosím, až budeš mít chvilku?
Už je sice třetina snědená, chuťově to špatné není, ale na fotku taky ne
No, prostě se zase projevilo, jaká jsem mizerná pekařka...