Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chléb s olivami a oreganem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 3. 2008 00:27

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 668 kJ / 1 594 kcal
Bílkoviny47,90 g
Tuky16,15 g
Vláknina21,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,31 g
Sůl8,00 g
Sacharidy303,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 10. 2009 19:34

:-)):-D:-)) Hlavně, jak chutná!:-)):-D:yes:

Iljusa Iljusa

17. 10. 2009 19:33

Tak Elizo, to chyba není ve tvých rukou, tento "zázračný" sáček je jen a jen lepší prášek do pečiva - NIKOLIV droždí. Zkus to znovu s droždím sušeným - pravým - a určitě to vyjde.

Eliza Eliza

17. 10. 2009 19:31

Je to takový zelený pytlíček, na něm napsáno "Droždí, příprava bez kvásku. Vždy se podaří." :-D:-)) Ovšem o domácí pekárně se tam nic nepíše.
Už je sice třetina snědená, chuťově to špatné není, ale na fotku taky ne ;-). Je to taková asi deseticentimetrová neforemná placka :-8.

Iljusa Iljusa

17. 10. 2009 19:26

Elizo - nebylo to Expres pro kynuté těsto:-? od Dr. Oetkera:-?

Eliza Eliza

17. 10. 2009 19:24

Pro první pečení jsem i vybrala tento recept, ale něco jsem zkazila. Přidala jsem navíc krájená sušená rajčata (ovšem jsem je nenechala okapat - chyba č. 1), uvedené olivy (ty jsem také nenechala vysušit (chyba č. 2) a sušenou cibuli. Chleba má prapodivný tvar, myslím, že těsto vůbec nevykynulo a upeklo se tak, jak vypadalo po hnětení. Už když to hnětlo, tak se mi to zdálo nějaké zvláštní, z těsta se dělaly divné střapaté koule a lepilo se na stěny. Asi kvůli tomu oleji v rajčatech a vodě z oliv, myslím já. Četla jsem, že to někdy nevykyne i proto, že je moc droždí... A vlastně ani nevím, jestli jsem použila správné - koupila jsem sušené od Dr. Oetkera (je to nějaká novinka, tuším).
No, prostě se zase projevilo, jaká jsem mizerná pekařka...:-((

maris maris

3. 7. 2009 20:35

:-D:-D - Lenko, už jsem Tě tady hodně dlouho neviděla, ale jestli sem chodíš, oprav si prosím v nadpisu organ na oregano ;-):-)):-))

Boubelinda

3. 7. 2009 20:30

Je výborný. Místo oregana jsem dala česnek.:-p:yes:

L.

27. 1. 2009 14:33

Zkusila jsem a je perfektní:yes:. Jak píše Patricia, trošku jsem se bála celého pytlíku kvasnic, tak jsem dala asi jenom 3/4, ale příště dám klidně celý. Fakt je moc dobrý. Chutnala mi k němu naložená feta s olivami a bylinkami.

Patricia

5. 11. 2008 12:11

Není jeden sáček droždí moc :-O ? Já na klasický chléb dávám jednu lžičku!

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí chléb s olivami francouzský olivový chléb pečivo s olivami recepty s olivami domácí chleba s olivami domácí sušená rajčata olivy wikipedie toskánský chléb chléb s olivami domácí pekárna ušatý chleba domácí pekárna chléb s olivami chléb z domácí pekárny s olivami chléb s olivami v domácí pekárně bílý chléb s olivami domácí pekárna chleba s olivami toskánský chléb recept olivy recepty domaci chleba s olivama domácí pečivo s olivami chléb se sušenými rajčaty

Suroviny: voda, mouka hrubá, kvasnice sušené, cukr, sůl, olej olivový, olivy, koření oregáno

TopRecepty.cz

Chléb s olivami a oreganem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yNV