Pavézky s mozzarellou a sušenými rajčaty
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 842 kJ / 1 157 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,86 g |
Tuky | 71,37 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 818 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,92 g |
Sacharidy | 13,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to rychlá a dobrá večeře, lze i bez rajčat ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 10. 2010 17:05
Jajine: když bude plátek o malinko menší než plátek bagety, nemusíš se bát a navíc bageta hodně zachytí
19. 10. 2010 15:35
Opravdu, šikovná večeřičkadoufám, že mi Mozzarela moc nezkapalníjako když jsem ji smažila podle nějakého receptu klasicky v trojbalu, kdy se mi roztekla téměř do ztracena+8
4. 10. 2010 22:45
+7
4. 10. 2010 19:41
+5
4. 10. 2010 18:32
to vypadá moc chutně určitě vyzkouším+
4. 10. 2010 17:27
prvni bodik leti. vsechno co mam rada :)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 40 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: bageta se sušenými rajčaty pavézky bagety se sušenými rajčaty pavézky recept pavezky se špenátem pavézky recepty se sušenými rajčaty recepty se sušenými rajčaty bagetky se sušenými rajčaty jak vypadá pavézka bagety se sušenými rajčaty recept zapečená mozzarella s rajčaty a ančovičkami bageta se susenymi rajcaty a nivou šunková roláda se sušenými rajčaty pavezky sýrovo šunkové recept mozzarella se susenymi rajcaty bageta s mozzarelou susenymi rajcaty zapecene palacinky se susenymi rajcaty,bazalkou a mozzarelou zapékané bagetky se sušenými rajčaty mozarellou jídlo pavézky se špenátem
Suroviny: sýr mozzarella, bageta, rajče sušené, vejce, mléko, strouhanka, sůl, olej
Pavézky s mozzarellou a sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O8Gp
6 názorů