Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 382 kJ / 5 350 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,95 g |
| Tuky | 302,03 g |
| Vláknina | 7,40 g |
| Cholesterol | 3,01 g |
| Sodík | 769 mg |
| Sůl | 2,38 g |
| Sacharidy | 508,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obliž prst II.
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oylN
Moje poznámka
Obliž prst II.
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oylN
Nejnovější recepty
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 11 minutami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 21 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno 17. 12. 2025 11:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
Jajav před 1 hodinou
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 2 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 2 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 2 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 3 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 5 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 10 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 15 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 16 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 16 hodinami
Tématické fráze:
obliz prst,
oblíž prst recept,
obliž prsty,
recept obliž prst,
recept na oblíž prst,
buchta hory doly,
buchta obliz prst,
moucnik obliz prst,
hory doly recept,
oblis prst,
rezy obliz prst,
recepty obliž prst,
moučník hory doly,
obliž si prst,
sníh šlehaný nad parou,
obliž prst recepty,
recept hory doly,
obliš prsty,
top recepty obliz prst,
obliž
Suroviny:
vejce,
cukr krystal,
mouka polohrubá,
kakao,
prášek do pečiva,
olej,
mléko,
mouka hladká,
žloutek,
cukr vanilkový,
máslo,
rum,
cukr krystal,
čokoláda
Komentáře (5)