Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 544 kJ / 1 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,33 g |
Tuky | 89,04 g |
Vláknina | 3,12 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 2,81 g |
Sůl | 6,29 g |
Sacharidy | 37,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené rybí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G8Jr
Moje poznámka
Zapečené rybí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G8Jr
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 8 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 4 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 4 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 4 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 5 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 5 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 7 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 9 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 9 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 9 hodinami
Tématické fráze:
zapečené filety z tresky,
rybí maso,
zapékaná treska,
zapečené ryby,
rybí fi,
rybí maso recepty,
zapečená rybí treska,
rybí treska,
zapečené rybí filety,
zapečená rýbí treska recept,
recepty z rybiho masa,
zapečené fi,
recepty zapečené ryby,
zapečené filety recepty,
recept zapecene na maso,
zapečený filet tresky,
zapečené treska,
zapekaná treska s nivou,
zapečené rybí fi,
treska zapečená recepty
Suroviny:
filet z tresky,
filet z tresky uzený,
mléko plnotučné,
mouka polohrubá,
petržel,
vejce,
máslo,
rajče cherry,
koření na ryby,
pepř,
sůl
Komentáře (9)