Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 413 kJ / 338 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,21 g |
| Tuky | 2,11 g |
| Vláknina | 30,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 384 mg |
| Sůl | 0,91 g |
| Sacharidy | 50,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská cibulačka s tousty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXKn
Moje poznámka
Francouzská cibulačka s tousty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXKn
Nejnovější recepty
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 4 hodinami
Dýňové krekry z kvásku
Přidáno před 5 hodinami
Strouhané řezy
Přidáno před 6 hodinami
Plněné dýňové buchty
Přidáno před 6 hodinami
Černé fazole s rýží a paprikou
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččin vaječný koňak
zonoro před 5 minutami
Zeleninová polévka s tortellini
Kajkajak před 9 minutami
Zapékané těstoviny s tvarohem
Tynaja před 1 hodinou
Výborné jednoduché muffiny
Janina33 před 1 hodinou
Pomazánka Palivec
ricci před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Cinderka před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Romecka7 před 2 hodinami
Šlehačková buchta
hliboka před 2 hodinami
Dýňová polévka se smetanou
Shiki před 3 hodinami
Vynikající langoše
Magdalena.Dobromila před 3 hodinami
Tématické fráze:
francouzska cibulacka,
francouzská cibulačka recept,
cibulačka polévka recept,
recept na francouzskou cibulačku,
cibulacka recept,
cibulačka,
polevka cibulacka,
francouzský cibulačka,
recept na cibulačku,
polévka cibulová se sýrem a žemlí,
polévka francouzská cibulačka,
polévky,
čibulačka polevka,
cibulačka s toustem,
polévka cibulačka francouzská,
polévky recepty,
francouzka.cibulacka jednoduchy recept,
cibulačka francouzská,
recept na francouzkou cibulačku,
provensálská cibulačka
Suroviny:
cibule,
voda,
bujón zeleninový,
víno bílé,
olej olivový,
máslo,
sůl,
pepř,
koření provensálské,
chléb toustový tmavý,
sýr strouhaný,
máslo,
sůl
Komentáře (14)
S korenim lepe setrit, staci spetka tymianu a kousek bobkoveho listu.
Ale ta fotečka, ale ta fotečka...
Kdysi mě poučili "Frantíci", že jejich cibulačka jest barvy bledé...
whitecat:
Stran toustů (konkrétně krutonků) v polévce:
Roky (s přestávkami
Této metě jsem se přiblížil restováním pečiva v přebytku tuku (máslo + řepkový olej)
No, ne každý ale má žlučník v richtiku, že
Ale máš samozřejmě pravdu.
Já akorát nikdy nevím, jak ty tousty jíst...