Postup přípravy
Krok 1: Smetanu, džus a Jahody v poměru asi 1:1:1 nalijeme do hrnce a necháme přijít k varu, okamžitě stáhneme z plotny.
Podáváme horké v chladných zimních večerech.
Podáváme horké v chladných zimních večerech.
Zveřejněno 22. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mléčný jahodový svařák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M1OA
Moje poznámka
Mléčný jahodový svařák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M1OA
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 9 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 10 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 15 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 19 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 9 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 9 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 10 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 12 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 13 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 15 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 16 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 16 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 17 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší svařák,
vánoční svařák recept,
hrnec na svarak,
jahodovy jelzin,
domácí svařák,
nejlepsi recept na svařak,
husté jahody stock,
nejlepší svařák recept,
babske piti,
nápoje online,
jelcin jahodový,
jelzin recept,
jak uvarit svrak,
stock jahoda,
domaci vanocni svarak,
jelzin recepty,
domácí jahodový jelzin,
piti z jahod recept,
recept z jahodoveho dzusu horky,
pěkně hustý jahody stock
Suroviny:
džus jahodový,
smetana ke šlehání,
dřeň jahodová,
koření hřebíček,
skořice
Komentáře (8)