Rybízová bábovka
Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Energie | 17 480 kJ / 4 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,24 g |
Tuky | 211,58 g |
Vláknina | 21,69 g |
Cholesterol | 1,82 g |
Sodík | 625 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 471,33 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Použila jsem zmražený rybíz ze zahrádky.
Bábovka je opravdu moc dobrá, lahodná! :)
Přidám i foto z řezu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 6. 2015 19:37
Mě se bábovka moc nepovedla. Srazila se a poměrně dlouho trvalo než se propekla. Taky se mi rybíz nalepil na formu a připálil. Ale na druhou stranu musím říct, že chuťově byla dobrá.
30. 6. 2012 10:15
Až bude rybíz vyzkouším
23. 11. 2010 11:47
Ukládám, vypadá chutně
23. 11. 2010 10:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 53 minutami
Sýrový chléb
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 2 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 30 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 1 hodinou
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 6 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 12 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 13 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 13 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Jak upéct nejlepší rybízové moučníky. Některé známe už od našich babiček, jiné překvapí svou skvělou chutí a rychlou přípravou
Další recepty
Tématické fráze: bábovka s rybízem bezlepkova rybizova buchta ribizová bábovka bábovka z celozrné mouky lahodná bábovka bábovka s s rybízem buchta s rybizem z hladké mouky rybízová buchta z hladké mouky rybízová buchta bábovka z hladké mouky babovka z rybizem babovky s rybizem bábovky z celozrné mouky babovka buchta s rybízem babovka s rybizem a z jogurtu jogurtová rybízová bábovka babovka s tvarohem a rybízem buchta s rybízem rybizov bublanina ribiziva babovka
Suroviny: mouka hladká, mouka hladká celozrnná, máslo, cukr třtinový, cukr skořice, kůra citronová, pudinkový prášek, mléko, vejce, rybíz
Rybízová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WqkJ
4 názory