Křidélka v pivní omáčce

aanet3 Kuchařka: aanet3

Drůbeží maso 5 názorů

Suroviny

6 kuřecích křidélek
sůl
pepř
1 česnek
2 cibule
olej
majoránka
tymián
bazalka
250 ml piva
6 lžic kečupu
2 lžíce hořčice
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Křidélka osolíme a okořeníme pepřem.Česnek a cibuli oloupeme.Půl česneku rozmačkáme, zbytek i s cibulí nakrájíme.

  2. Křidélka zprudka opečeme na rozehřátém oleji, dochutíme rozmačkaným česnekem, majoránkou,tymiánem a bazalkou.

  3. Přidáme nakrájenou cibuli, podlijeme trochou vody a dusíme cca 15 minut.Mezitím rozmícháme pivo s kečupem a hořčicí a směs vlijeme ke křidélkům.

  4. Vložíme do trouby a pečeme doměkka.Když jsou křidélka měkká a omáčka z části vypečená, přidáme zbylý nakrájený česnek a vše už jen prohřejeme. Podáváme s pečivem nebo rýží. Zapijte vychlazeným pivem :).

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Křidélka v pivní omáčce

Tématické fráze: kuřecí křidélka s pivní omačkou kridelka s kečupem pivní marináda s kečupem a hořčicí omacka z kridilek omacka ke kridelkum

Zapomněl/a jsem heslo