Suroviny
Porce: asi na 1kg masa
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 526 kJ / 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,70 g |
Tuky | 18,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 251 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 26,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze všech surovin uděláme marinádu do které naložíme maso, nejlépe na noc, nejméně však na 2 hodiny.
Krok 2: Pak smažíme po obou stranách. Podáváme s bramborami na každý způsob plus zeleninový salát.
Zveřejněno 2. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso v tatarské omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jnBv
Moje poznámka
Maso v tatarské omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jnBv
Nejnovější recepty
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 28 minutami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 10 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 19 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 38 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí maso naložené v tatarce,
kuřecí maso v tatarské omáčce,
maso naložené v tatarce,
řízky naložené v tatarce,
helmans kuřecí řízky s tatarkou,
kuře v tatarské omáčce,
kuřecí řízky v tatarské omáčce,
kuřecí maso naložené v tatarské omáčce,
helmans tatarská omáčka recept,
naložené maso v tatarce,
vepřové řízky v tatarské omáčce,
kuře naložene v tatarske omačce,
tatarske maso,
kuřecí prsíčka v tatarské omáčce,
kuřecí prsa v tatarské omáčce,
vepřové v tatarské omáčce,
kuře na tatarské omáčce,
kureci maso s tatarskou omackou,
helmans recepty,
maso v tatarce
Suroviny:
vejce,
tatarská omáčka,
kmín celý,
maggi,
solamyl,
sůl,
pepř
Komentáře (18)
tomuto receptu dávám za bod
alexo,když ta tu fotku pak smázni