Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 885 kJ / 1 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 280,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy vložíme jahody nakrájené na kostičky.
Krok 2: Pak si našleháme smetanu na šleháni a přidáme do ní cukr.
Krok 3: Potom smetanu pomalu dáme do misky s jahodama.
Krok 4: Dáme na to šlehačku a posypeme čokoládou a máme uděláno.
Zveřejněno 7. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lahodné jahodové pochutnání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZoY
Moje poznámka
Lahodné jahodové pochutnání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZoY
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 15 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z vepřové plece
Vlak0078 před 6 hodinami
Balkánský pekáček s kuřecím masem
Matea před 6 hodinami
Pečené vepřové plátky se sýrovým nádivkovým překvapením
Matea před 6 hodinami
Empanada (slaný koláč) s hovězím masem a sýrem
Antonausprag před 8 hodinami
Sakrajda - perníkový závin s povidly a ořechy
vodakp před 8 hodinami
Segedínský guláš
BublinaF před 9 hodinami
Těsto na pizzu
Vladimir74VD před 10 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
-Petra- před 11 hodinami
Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
lahodné jahodové řezy,
jahodove rezy lahodne,
smotana na šlehaní,
chutné pochutnání,
jahodové recepty
Suroviny:
jahody,
smetana ke šlehání,
čokoláda,
cukr
Komentáře (3)