

Středomořské rizoto
Suroviny 2 porce
- 1 sklenka rýže
- 2 sklenky směs zeleniny mražené
- kari
- sůl
- pepř
- 1/4 citrónu
- 2 plátky másla
- 1 filet tresky
- 1 sklenka mini krevet loupaných
Postup přípravy receptu
Uvaříme rýži, osolenou a s trochou kari. Na pánvi na másle osmahneme zeleninku, podusíme do měkka. Přidáme trochu kari, přidáme rýži a osmahneme.
Na druhé pánvi dáme máslo a krátce osmahneme krevety a rybu pokapané citrónem. Osmahlou rybu natrháme na kousky. Dáme na talíř rýži se zeleninou a posypeme rybou s krevetkami. Podáváme s osmahnutými vekami s bylinkovým máslem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Středomořské rizoto
-
Rizoto můžu v každou denní dobu, ale pánská část rodiny pro to nemá uši
. Dělávám si pro sebe s krevetkami, že ta ryba tam potom ani nemusí být.
Pěkná fotka -
podobně dělám paelii,takže
-
dávám bodík, protože rizoto s mořskými potvůrkami dělám a je to velká dobrota
-
Hm, krevetky by byly, filátko a rýže taky...