Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené žampiony

Jednodušší recept na žampiony smažené v trojbalu už nehledejte, právě jste ho našli! Příprava je snadná a rychlá, dokřupava a dozlatova usmažené žampiony podáváme s vařenými brambory, bramborovou kaší nebo s hranolky. A tatarská omáčka by také neměla chybět.

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

26. 5. 2008 19:21

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 077 kJ / 257 kcal
Bílkoviny21,42 g
Tuky11,94 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 389 mg
Sodík 173 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy10,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dr.Holub

16. 11. 2009 18:54

Jinak teda recept nic moc to už můžu napsat "obalené a osmažené žampiony snězte":-((

Dr.Holub

16. 11. 2009 18:54

Pro-JanaR a Výbušná -takové komentáře Vás nemohou rozhodit.
Teď k tomu scvrku- to dělají průmyslově pěstované žampiony i doma pěstované z koupené sadby. Žampion neboli pečárka polní,luční to nedělají.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 11. 2009 18:33

Není to nic těžkého a vybusna rozhodně není nešikovná! Źampiony obsahují hodně vody a vždy se scvrknou! I v restauraci se musí vážit už jako usmažené, jinak je z nich polovina:-! Barbekju,, autor, příště volte slova:-//

Radka

1. 4. 2009 11:46

Také na tom nevidím nic těžkého. Tuhle mňamku jsem si dělala už když mi bylo 13 let:-)
u nás prostě smažené žampiony nemají čas se zcvrknout:-)):-))

Bety

26. 1. 2009 13:21

Je to dobrá mňamka hned se to musí sníz nebo to sní někdo jiný.:-D

barbekju

26. 11. 2008 14:35

to se musí hnedka sežrat, pak se ti nescvrknou, ani nezvodnatí.;-)

autor:

26. 9. 2008 10:53

To si asi pěkně nešikovná, když to dokáže i chlap:-!

vybusna vybusna

27. 5. 2008 09:35

ja neviem kde robim chybu, ale vyprazane zampiony sa mi vzdy po miernom zachladnuti ako keby scvrknu, alebo zvodaveju, neviem to skratka definovat...skusala som to roky rokuce a jednoducho to uz vzdala:-/

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty žampiony žampiony žampion obalené žampiony smazenice ze zampionu žampiony recepty žampion luční obalované žampiony nejlepší recept recepty na žampiony recept na žampiony žampiony nejlepší recept žampiony smaženice recept zampiony žampiony recept smaženice z žampionu recepty se zampiony recepty z žampionů recepty ze žampionů jak smažit žampiony žampion recept

Suroviny: žampióny, mouka hladká, strouhanka, vejce, sůl, olej

TopRecepty.cz

Smažené žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/joB