Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová pečeně špikovaná uzeným a česnekem

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

12. 2. 2011 18:35

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 473 kJ / 352 kcal
Bílkoviny36,01 g
Tuky6,92 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 98 mg
Sodík 1,32 g
Sůl3,00 g
Sacharidy33,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Když maso částečně vychladlo vykostil jsem ho. Na plátky jsme ho nakrájeli až studené. Zajímavé je, že česnek původně bílý v mase zezelenal.

http://miric.unas.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

13. 2. 2011 10:12

to vypadá moc dobře:-p+1:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 2. 2011 23:28

clupmi, tak pěkný klapet, jo?:-)) Hezký výraz a hezké je i to jídlo!:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 2. 2011 19:54

:-p+2:yes:Vypadá to krásně jedle:-*

Věrka.

12. 2. 2011 18:44

tohle je určitě moc dobrý.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová pečeně vepřová pečeně s česnekem cesnek zezelenal uzená pečeně s kostí recept špikovaná krkovice veprove spice vepřová špice vepřová pečeně za studena špikovaná krkovička uzená pečeně s kostí vepřová pečeně na česneku vepřová pečeně po studenu studena veprova pecene vepřová pečeně recepty špikované vepřové maso vepřová pečeně v troubě špikovaná pečeně vepřové s uzeným uzené špice recept z vepřové pečeně

Suroviny: pečeně vepřová, maso uzené, česnek, cibule, sůl, pepř, kmín drcený, olej, voda

TopRecepty.cz

Vepřová pečeně špikovaná uzeným a česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rYK2