Vepřová játra se žampionovo-cibulovým přelivem
Suroviny
Porce: 2 porce-2+2 plátky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 843 kJ / 1 636 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 122,07 g | 
| Tuky | 101,45 g | 
| Vláknina | 8,58 g | 
| Cholesterol | 1,92 g | 
| Sodík | 2,53 g | 
| Sůl | 6,71 g | 
| Sacharidy | 40,92 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vepřová játra se žampionovo-cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEmp
Moje poznámka
					
				
Vepřová játra se žampionovo-cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEmp
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 48 minutami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 1 hodinou
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 10 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 12 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 13 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 14 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 15 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vepřová játra na žampionech, 
						
						
							radek kašpárek recepty, 
						
						
							vepřová játra, 
						
						
							receptykasparek, 
						
						
							šéfkuchař radek kašpárek, 
						
						
							kašparek co bude dnes k večeři, 
						
						
							recepty pana kasparka, 
						
						
							nádivka velikonoční radek kašparek, 
						
						
							recepty radka kasparka, 
						
						
							kuchař kašpárek recepty, 
						
						
							co bude dnes k večeři recepty radka kašpárka, 
						
						
							králík recepty radek kašpárek, 
						
						
							vepřove játra na špeku, 
						
						
							vepřová jatra se na žampionech, 
						
						
							recepty z vepřových jater a žampionů, 
						
						
							veprova jatra dietne, 
						
						
							játra podle kašpárka, 
						
						
							kašparek velikonoční nádivka, 
						
						
							radek kašpárek recepty vepřové, 
						
						
							vepřová játra recepty
						
					
						Suroviny:
						
							játra vepřová, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							špek, 
						
						
							cibule, 
						
						
							žampióny, 
						
						
							voda, 
						
						
							bujón zeleninový, 
						
						
							víno červené, 
						
						
							máslo, 
						
						
							cibulka jarní
						
					
	
			
	
	
	
	
	
Komentáře (17)
Díky za hodnocení a komentář
Špagetko pan šéfkuchař použil krásnou libovou anglickou
(Jen přewmýšlím o tom špeku, zda ho vynechat nebo nahradit Vahalovou slaninou)