Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 204 kJ / 49 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,44 g |
| Tuky | 0,25 g |
| Vláknina | 4,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tajemná treska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nG8R
Moje poznámka
Tajemná treska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nG8R
Nejnovější recepty
Špízy z mletého masa s nivou
Přidáno před 3 hodinami
Gnocchi zapečené s dýní Hokkaidó a parmazánem
Přidáno před 5 hodinami
Žampionový krém
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 8 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 11 minutami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 1 hodinou
Pudinková buchta
magdalenka před 2 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 2 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 3 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 4 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 4 hodinami
Česneková kroupová polévka
magdalenka před 4 hodinami
Krémová pórková polévka
[email protected] před 4 hodinami
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak upravit tresku,
treska recept,
obalovaná treska,
treska recepty,
obalovaná treska recept,
jak upravit aljašskou tresku,
obalovana aljasska treska,
jak upravit tresku,
recepty treska,
smažená treska s bylinkovou omáčkou,
jak upravit tresku tmavou,
aljašská treska obalovana,
obalovana treska v troubě,
smažená obalovaná treska,
obalovaná treska s bylinkovou omáčkou,
recepty z tresky,
treska se sezamem,
obalovaná aljašská treska recept,
jak obalit aljašskou na tresku,
treska obalovaná
Suroviny:
treska aljašská,
sýr tvarůžky kulaté,
cibule,
mouka hladká,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře (14)