Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 204 kJ / 49 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,44 g |
Tuky | 0,25 g |
Vláknina | 4,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tajemná treska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nG8R
Moje poznámka
Tajemná treska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nG8R
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 17 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 20 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 23 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 9 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 11 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 12 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 13 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 14 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 15 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 15 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 16 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 17 hodinami
Tématické fráze:
jak upravit tresku,
treska recept,
obalovaná treska,
treska recepty,
obalovaná treska recept,
jak upravit aljašskou tresku,
obalovana aljasska treska,
jak upravit tresku,
recepty treska,
smažená treska s bylinkovou omáčkou,
jak upravit tresku tmavou,
aljašská treska obalovana,
obalovana treska v troubě,
smažená obalovaná treska,
obalovaná treska s bylinkovou omáčkou,
recepty z tresky,
treska se sezamem,
obalovaná aljašská treska recept,
jak obalit aljašskou na tresku,
treska obalovaná
Suroviny:
treska aljašská,
sýr tvarůžky kulaté,
cibule,
mouka hladká,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře (14)